მადერა ალბათ, ეგა აქვთ მანდ ტკბილი
მამაო ენუქიმეც მასე ვიყავი სულ, ახლაც.
მაგრამ კოვიდის წინ, ერთი პოტუგალიური რესტო, ავიჩემე. ზღვის პროდუქტებს ევროპაში ყველაზე კარგად ეგენი აკეთებენ.
ჰოდა პატრონი აპერიტივად და დიჟესტივადაც, 10 წლიან კაი ცივ თეთრ პორტოს მიდგამდა 5 სლ-იანი პატარა სირჩით.
მერე კარანტინს გადაყვნენ. მე კი შემომრჩა ტრადიცია ისე მივეჩვიე

გასინჯე გირჩევ, კარგად ჩააციე და, ოღონდ მინიმუმ 10 წლის უნდა იყოს მუხაში დავარგებული.