
გამარჯობა,
დიდი ხანია ვიბრძვი ამ ინფოსთვის, შეიძლება ბევრს სულელურადაც მოგეჩვენოთ, მაგრამ როგორც შევატყვე უმეტესობას სხვადასხვა პასუხი აქვს იმაზე თუ როგორია კონკრეტული სახეობის ხინკალი (რესტორნებშიც კი), მთიულურზე აქამდე ვიცოდი რომ უბრალოდ უმწვანილოა, მაგრამ ბევრგან მწვანილით მოაქვთ, ზოგი ამბობს რომ მთიულური დაკეპილია, ზოგი მეტი წვენით და ა.შ.
გთხოვთ გამარკვიოთ ჩამოთვლილთანგან რითი განსხვავდებიან ესენი:
● ქალაქური
● მთიულური
● მოხევური
● ფასანაურული
● ყაზბეგური
+რავი კიდე თუ არის რამე

ვეძებ ხინკალს რომელშიც იქნება რაც შეიძლება მეტი გემრიელი წვენი