#56947473 · 7 Oct 2020, 10:24 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
რაც მე საქართველოში მეზობლისგან გადმოტანილ უკვე გამოყენებულ ჭაჭაზე შაქარწყალზე დაყენებული ღვინო მინახავს, მასიურზე მაქვს საუბარი და არა ერთი-ორ შემთხვევაზე, იმდენი სიკეთე მე. საბჭოთა კავშირმა ერთის მხრივ ხელი შეუწყო წარმოების გაზრდას, მეორეს მხრივ მართლა ღვინის კეთება დააწყებინა ხალხს.
QUOTE | . ცოტაოდენ შაქარს და წყალგარეული ღვინო უფრო კარგი დასალევია და ფერიც უკეთესი აქვს,ვიდრე სუფთას.გრადუსი ერთი აქვთ და არც პახმელია იცის.
|
დასტური მითქვამს. ოღონდ გამონაკლის შემთხვევებში, როდესაც იმ მხარისაა, სადაც კარგად დაშაქრებას ვერ ასწრებს
--------------------
Quod licet Jovi, non licet
|