#57907275 · 16 May 2021, 12:56 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
მსურს საკონდიტროს პროდუქციის წარმოება და მათი შემდგომ სავაჭრო ობიექტებში ჩაბარება/რეალიზაცია. ფაქტობრივად მზად მაქვს ბევრი რამ,მაგრამ ამ ეტაპზე მესაჭიროება ინფორმაცია თუ რა სახის რეგულაციები არსებობს ამ საქმიანობის განხორციელებასთან დაკავშირებით,რაიმე საიხს ლიცენზია თუ მჭირდება,სან-ეპიდ სადგურს ან მსგავს ორგანოებს უნდა შევუთანხმო თუ არა რაიმე და საერთოდ რა სახის ნორმატიულ აქტებს უნდა შევუსაბამო საქმიანობა,ესაჭირეობა თუ არა პროდუქციას რაიმე სახის ლაბორატიული ტესტების ჩატარება,საჭიროა თუ არა რაიმე სახის ხარისხის მოწმობა ან მიღებული ნედლეულისთვის,ან უკვე წარმოებული საკონდიტრო პროდუქციისთვის (ქადები,ღვეზელები,კეკქსები,მაფინები,პრიანიკები).
თუ გაგაჩნიათ საკონდიტრო ობიექტის ჩამოყალიბების გამოცდილება ან უბრალოდ გაქვთ ცოდნა ამ საკითხთან დაკავშირებით,მადლობელი ვიქნები თუ გააზირებთ,ამ ეტაპზე რას მირჩევთ,რაჭიროა თუ არა რაიმე სახელმწიფო ორგანოსთან დაკავშირება.
|