ალბათ ვერ მეგობრობ ცხვრის და ზოგადად, ცხიმიან ხორცთან.
ეგ ხანქაბაბია, ცხვრის შიგნეულობა (ღვიძლი, გული, ელენთა) ბადექონში. სამეფო ქაბაბად ითვლებოდა
გემოვნების თემაა თან, არის კატეგორია, რომელსაც ცხვრის ხორცი დიდად არ უყვარს. მაგალითად მეც, ცხვრის ქაბაბი, მწვადი, ხანქაბაბი და ყველაფერი, რაც მაყალზე იწვება, მიყვარს, მარა რაც იხაშება, მაგალითად ჩაქაფული, არ ვგიჟდები და სეზონზე 1-2-ჯერ თუ შევჭამ. თან თემა ისაა, რომ ქართველებს ცხვრის კულტურა არ გვაქვს, არ ვიცით როგორ უნდა მოვამზადოთ. ჩემი მეუღლის ბიძა აკეთებს ისეთ ჩაქაფულს, რომ მაგის გარდა სხვა ვერ ვჭამ